maart 5, 2024

Dating

Online dating blog

Fotografie erotisch

erotische fotografieFotografie erotisch: een leuk geschenk


Ik zei het weleens lachend tegen mijn partner: zal ik een erotische fotoreportage doen? Dan bedoelde ik het meer als een grap. En toch: de kunstwerken van de Belgische fotograaf Stefan DeLay inspireerden me. Stiekem fantaseerde ik erover om zoiets ooit ook eens te doen. Dan dacht ik na over alle mogelijke poses: languit op bed, leunend tegen de kastjes op de keukenvloer of subtiel naakt op een trap? Maar vele jaren gingen voorbij, en ik durfde de stap nooit te zetten. Tot mijn verjaardag dit jaar. Toen mijn partner me vroeg wat ik het liefst wilde hebben, wist ik het plotseling heel zeker. fotografie erotisch

naaktMijn ervaringen met erotische fotografie


Mijn partner was direct enthousiast. Hij vond het een geweldig idee, en hij ging met alle plezier mee als ik dat wilde. We zochten op internet en kwamen zo terecht bij Stijlvol Naakt. Fotograaf Michiel Visser had een vriendelijke stem, en we maakten een telefonische afspraak. Toch was ik op de bewuste dag op van de zenuwen. “Kom op,” zei mijn partner, “je kunt het best!”
Tot mijn opluchting bleek Michiel Visser ook in werkelijkheid een heel aardige man te zijn. We maakten eerst ontspannen kennis met elkaar, en hij vertelde over zijn ruime ervaring als naaktfotograaf. Ook toonde hij begrip voor mijn gespannenheid, en juist dat maakte dat ik mij begon te ontspannen. Achteraf kan ik zeggen dat ik heb genoten van deze dag. De foto’s vormen het prachtige bewijs!

dscin