juni 15, 2024

Dating

Online dating blog

vibrator kopen

Welke vibrator kopen?

Een nieuwe vibrator kopen kan soms nog wel een lastige klus zijn. Je wilt namelijk eentje hebben die perfect is. Om een perfecte vibrator te vinden moet je eerst gaan kijken naar wat je precies nodig gaat hebben. Denk bijvoorbeeld aan hoe het eruit komt te zien. Zit je graag een realistische vibrator? Velen vinden dit ook wel zo fijn omdat ze dan toch het gevoel hebben dat het gaat om een echte penis. Bovendien vinden velen dit ook het meest prettig voelen. Wanneer je dan gaat kijken naar andere opties heb je een nog een vibrator speciaal voor de clitoris. Deze kun je natuurlijk aanschaffen wanneer je dit het liefst hebt.

vibrator kopen

Een vibrerend ei

Een ander soort vibrator zal het vibrerende ei zijn. Dit is een speciaal soort vibrator die inwendig zal stimuleren. Het is namelijk een G-spot vibrator. Het voordeel is ook meteen dat het een relatief kleine vibrator is. Je kunt hem gemakkelijk in een tas meenemen mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan. Er zit ook nog een leuke functie op het eitje. Aangezien je hem inwendig moet aanbrengen heb je nog wel een manier nodig om hem aan of uit te zetten. Gelukkig is daar ook aan gedacht en zit er een afstandsbediening bij. Hiermee zul je ook nog een aantal spannende dingen kunnen doen om het allemaal nog leuker te maken.

Probeer nieuwe dingen

Een vibrator kopen is niet is wat je vaak doet dus dan kun je het best ook goed je tijd nemen zodat je zeker weet dat je de goede hebt. Doe dus goed onderzoek naar de verschillende vibrators zodat je zeker weet dat je de juiste hebt. Wanneer je er namelijk een koopt die wel oké is zul je er ook niet echt van kunnen genieten, dat moet je natuurlijk ook niet hebben. Vraag eventueel aan medewerkers van een sexshop of ze advies hebben bij het kiezen van een speeltje kopen.